Gastvrije Gemeente!

Ook dit jaar gaat Vluchtelingenwerk op zoek naar gastvrije initiatieven in Vlaanderen en Brussel. Samen zetten we deze initiatieven in de kijker én in de bloemetjes. Want gastvrijheid mag gezien worden!

Een gastvrij initiatief kan van alles zijn: een schoolproject over vluchtelingen, een vereniging die mensen uit een noodopvangcentrum een warm onthaal geeft, samen koken met vrouwen van het asielcentrum in je buurt, een bedrijf dat kiest voor diversiteit, koffienamiddag in de lokale bib,…. Nog inspiratie nodig? Kijk dan op www.gastvrijegemeente.be/gastvrije-jeugd

Iedereen kan tot en met 28 februari 2017 gastvrije initiatieven indienen op www.gastvrijegemeente.be!

De meest inspirerende gastvrije initiatieven maken kans op een Gastvrije Award en 1000 euro. Daarnaast wordt er één winnaar geselecteerd door het publiek.
Dit is het initiatief met de meeste publieksstemmen over alle categorieën heen. Stemmen voor de publieksprijs kan vanaf 6 maart 2017 tot en met 22 maart 2017.

Tijdens de Gastvrije Awardshow worden de winnaars bekend gemaakt én in de bloemetjes gezet. Elke winnaar ontvangt een Gastvrije Award én 1000 euro!